Tuesday, May 4, 2010

It's between you and me..


Την Ελλάδα θα επισκεφθούν οι Placebo στο πλαίσιο της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους.
Το διάσημο συγκρότημα θα βρεθεί τον Σεπτέμβριο στην χώρα μας για δυο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η συναυλία τους στην Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, ενώ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994 στο Λονδίνο από τον Brian Molko, όπου συναντώντας τον Steven Olsdal ξεκίνησαν να παίζουν σε undergrounds clubs.
Οι επιτυχίες τους είναι σημαντικές έχοντας 6 άλμπουμ, πάνω από 12 εκατομμύρια πωλήσεις και 16 χρόνια πετυχημένης καριέρας στην κορυφή των παγκόσμιων charts,ενώ έχουν συνεργαστεί και με το ίνδαλμά τους David Bowie, βρίσκοντας τη χρυσή τομή μέσα από τα τραγούδια όπως τα Special K, Taste in Men, Black – Eyed.
Μπορεί το όνομά τους να σημαίνει ψευτοφάρμακο, όμως η μουσική τους είναι αληθινή και γεμάτη ενέργεια, μιλώντας μέσα από αυτή για την αδιαφορία της κοινωνίας, την περιθωριοποίηση, τον εθισμό και την αποξένωση.
Τιμές εισιτηρίων για το Θέατρο Γης: τα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 35 ευρώ, ενώ το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 40 ευρώ.
Για το Terra Vibe Park: τα πρώτα 2500 εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 35 ευρώ, το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 ευρώ, ενώ το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 40 ευρώ.

www.i-live.gr

No comments: